top of page

pe 24. maalisk.

|

Olavin Jazz, Nova Records

Wasel & The Weasels

”Juurimusiikkia suomalaiselle sisulle ja sielulle!” Liput 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen ja ennakkoon nettilippu.fi. Konsertin kesto: noin 2 tuntia (sis. väliaika)

Takaisin etusivulle
Palaa
Wasel & The Weasels
Wasel & The Weasels

Paikka & aika

24. maalisk. 2023 klo 19.00 – 21.00

Olavin Jazz, Nova Records, Olavinkatu 34, 57130 Savonlinna, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ronskisti vaan vasel än tö viisels, syntyi vuonna 2012 Ankkurin  legendaarisissa jameissa. Meno oli niin kova, että syntyi heti päätös  jatkaa ja niinhän me jatkoimme. Musiikkimme on vanhasta Amerikasta  countryn ja bluesin esihistoriasta ammennettua, sovellettua, soviteltua  ja uudelleen sävellettyä materiaalia. Laulujen tarinoissa kuuluvat usein  niin rautatiet, metsätyömaat, kaivokset ja kulkurielämä, kuin myös  entisaikojen maanisen addiktoitunut suhde ruokaan ja juomaan. Näitä  perusteesejä noudatamme tietysti myös lauluissamme, mutta… Kun vanhan  Amerikan musiikkia tutkii tarkemmin, käy usein ilmi, kuinka  surkuhupaisia niiden sanoitukset osaisivat suoraan suomeksi käännettynä  olla. Komiikkaa ei englanniksi välttämättä heti miellä, sillä onhan  amerikkalaisuus olevinaan niin kovin ”cool”, olivatpa sanat mitä  tahansa. Siksi mielessäni pyöri ajatus yrittää tavoittaa tarinoiden ydin  suomalaisesta näkökulmasta ja niin eri lähteistä poimien niistä syntyi  juurimusiikkia suomeksi, suomalaiselle sisulle ja sielulle. 

- Wasel, 15.6.2022  

Wasel Arar (laulu, mandoliini, kitara, lusikat), Marja Zileher (stemmalaulu, viulu), Klaus Hurskainen (banjo), Juho Kyyhkynen (kitara), Jani Snellman (kontrabasso)  

Liput 20/18 € ovelta puoli tuntia ennen ja ennakkoon nettilippu.fi. Konsertin kesto: noin 2 tuntia (sis. väliaika) Järjestää: Olavin Jazz. Yhteistyössä: Nova Records, Savonlinnan  Kulttuurikellari, Suomen Kansanmusiikkiliitto

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page