top of page
IMG_2880.jpg

Venue Manager

SAVONLINNAN KULTTUURIKELLARI RY

Etsimme Savonlinnan kulttuuritoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta venue manageria / tilapiällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kulttuurikellarille (koeaika 6 kk). Työ on osa-aikainen (70%) ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimenkuvaa on mahdollista laajentaa erilaisten haettavien kehittämishankkeiden ym. avulla.

 

Työntekijältä edellytämme:

- paloa kulttuuriin ja taiteeseen

- kokemusta kehittämistyöstä

- kokemusta talouden hallinnasta

- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- organisointikykyä

- sosiaalisia taitoja

- verkostoitumiskykyä

- riittävää kokemusta tai koulutusta kulttuuri- tai luovilta aloilta.

 

Arvostamme lisäksi:

- yhteisöllisyyden arvon ymmärtämistä

- tapahtumatuotannon tuntemusta

- laaja-alaisia kulttuurialan verkostoja

- yrittäjähenkisyyttä.

 

Työtehtäviin kuuluu:

- Kulttuurikellarin vision ja strategian mukainen toiminnan kehittäminen ja koordinointi

- tapahtumatoiminnan, tilatarpeiden sekä vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja koordinointi

- muiden työntekijöiden esihenkilönä toimiminen

- hallinnolliset tehtävät, kuten toiminnan dokumentointi ja arkistointi, rahoitusmahdollisuuksien selvittäminen, avustusten hakeminen ja raportointi, yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa

- mahdolliset muut sovittavat tehtävät. 

 

Työtehtäviä on mahdollista muovata valittavan henkilön osaamisen ja toiveiden mukaan. Kevään 2023 aikana venue managerin työpariksi Kulttuurikellarille haetaan lisäksi markkinoinnin ja viestinnän osaajaa.

 

Venue manager koordinoi ja kehittää Kulttuurikellarin toimintaa ja tapahtumia. Työ edellyttää läsnäoloa Kulttuurikellarilla sekä sitoutumista ja mukautumista epäsäännöllisiin työaikoihin. Työtä tehdään inspiroivassa työympäristössä, yhteistyössä useiden eri kulttuuritoimijoiden sekä tiiviissä yhteistyössä muiden työntekijöiden ja Kellarin ravintolan kanssa. Venue managerina vastaat Kulttuurikellarin profiilista ja teet töitä elävämmän Savonlinnan puolesta.
 

Palkkaus: 1 900 € / kk (70 %, 2700 € / kk), lisäksi mahdollisuus provisiopalkkioon venue managerin Kulttuurikellarille tuottamista tapahtumista.

 

Toimita vapaamuotoinen hakemus 

ansioluetteloineen 2.1.2023 klo 16 mennessä 

osoitteeseen slnkulttuurikellariry@gmail.com. Haastattelut pidetään viikoilla 1-2.

 

Lisätietoa

Veera Kolehmainen, varapj

044 799 1102 / Savonlinnan Kulttuurikellari ry

Matti Makkonen, pj 0400 516 429

Savonlinnan Kulttuurikellari on koko kaupungin yhteinen kulttuurikoti. Se puhuu lukuisten eri kulttuuritoimijoiden puolesta ja tuo niitä yhteen. Kulttuurikellari on koti myös Savonlinnassa vieraileville esiintyville taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille.

 

Kulttuurikellarin tavoitteena on olla ainutlaatuinen ja mieleenpainuva paikka, jossa persoonallinen ote näkyy. Tarkoituksena on olla sekä paikallisesti rakastettu että valtakunnallisesti tunnustettu, matalan kynnyksen kulttuuriklubi.

 

Olemassaolollaan Kulttuurikellari vahvistaa Savonlinnan merkitystä kulttuurikaupunkina, samalla houkuttaen alueelle luovan alan ammattilaisia ja parantaen myös esiintyvien taiteilijoiden työskentely- ja yhteistyömahdollisuuksia.

 

Kulttuurikellarille tärkeimmät arvot ovat yhteisöllisyys, inhimillisyys ja ainutkertaisuus.

bottom of page